Spiritueel platform
Leren van én met elkaar


Wie zijn wij?

Hoi en super fijn dat je op onze website bent. Als je hier bent beland, betekent het dat je bezig bent met groeien en ontwikkelen. Je bent leergierig, nieuwsgierig en hebt ongetwijfeld flinke interesse in alles wat er tussen hemel en aarde speelt. Nou, dat zijn wij dus ook. En wat we vooral willen, is alle kennis delen met elkaar. We zien dat de één veel weet over een onderwerp en een ander komt net kijken. Het is daarom ons doel en passie om met én van elkaar te leren. 

We ambiëren een platform waar je alles kunt vinden waar je naar op zoek bent. Met een leuk Snoep Shopje er naast om je gaven, krachten en interesses te versterken. Je vindt hier voornamelijk edelstenen en orakelkaarten. 

Maar wie zijn wij? Wij zijn Chantal en Mandy. Wij kennen elkaar al heel lang. Vanuit Sinterklaas zijn schoot kwamen we bij elkaar in de brugklas en later troffen we elkaar weer op de peuterspeelzaal van onze dochters. We blijven elkaar maar tegen komen, so let's face it, we're stuck together ツ 

Maar gelukkig vinden we dat helemaal niet erg! We merkten dat we allebei toch wel erg enthousiast werden als we over spiritualiteit praatten en we voelden allebei een soort roeping om hier iets mee te doen. En zo is Ziel & Zoet geboren.

Het is echt onze passie om jullie mee te nemen op een avontuur in spiritualiteit. En we willen laten zien dat dit helemaal niet zweverig hoeft te zijn, dat het gewoon normaal is. We willen laten zien dat toeval niet bestaat en dat er vele manieren zijn om te voorspellen. En om daarmee mensen weer te helpen en/of inspireren. Dit is geschikt voor zowel een nieuwkomer als de ervaren backpacker met haar rugzakje vol kennis. Wees welkom en enjoy! Volg ons ook vooral op Instagram voor leuke updates en interactie.Dus wie zijn wij Zoete Zieltjes?


Sterrenbeeld: Schorpioen ♏︎
Ascendant: Weegschaal
Maanteken: Waterman
Favoriete Edelsteen: Tanzaniet en Matrix Opaal
Totemdier: Slang
Chinese sterrenbeeld: Varken
Favoriete Mythe: Atlantis en LemuriaSterrenbeeld: Tweelingen ♊︎
Ascendant: Tweelingen
Maanteken: Steenbok
Favoriete Edelsteen: Opaliet en Lapis Lazuli
Totemdier: Edelhert
Chinese sterrenbeeld: Rat
Favoriete Mythe: Noorse mythologie en Unicorns