Spiritueel platform
Leren van én met elkaar

Ziel & Zoet - Webshop

Je kent het vast wel: je bent op zoek naar een edelsteen, om wat voor reden dan ook, en je ziet al het moois wat er is. En ineens voel je je als een kind in de snoepwinkel. Zo voelt het voor ons ook als we edelstenen en orakelkaarten gaan uitzoeken. 

Hoe werkt het? We bieden hier regelmatig stenen aan die passen bij een thema, maand, horoscoop of aandoening. We willen gericht edelstenen en kaarten aanbieden en de mooiste items uitlichten voor jullie.

Dit maakt het makkelijker om te kiezen!

Ben je op zoek naar een steen die hier niet bij staat? We kunnen aan vele stenen komen, dus stuur ons een mail naar info@zielenzoet.nl of vul ons contactformulier in. We gaan dan kijken hoe we je kunnen helpen!

Ziel & Zoet Webshop

Shop hier de mooiste edelstenen en orakelkaarten

Edelstenen

Edelstenen kunnen je mooi ondersteunen. Zij het op fysiek of geestelijk gebied. Regelmatig zoeken we stenen uit op een bepaald thema, seizoen of aandoening. Zoek je een steen en staat die niet in de Snoep Shop? Stuur ons dan een mail naar info@zielenzoet.nl en we gaan voor je zoeken!

Edelsteen Bollen

Het is gewoon een plaatje: edelstenen in de vorm van een bol! We hebben de mooiste voor je uitgekozen!

Edelsteen Piramides

Piramides zijn energetische hulpmiddelen. Ze verzamelen én verhogen je positieve vibraties. De Egyptenaren hadden dat al goed in de gaten! Haal ook je piramide in huis!

Edelsteen Kettinghangers

Zoek je wat moois voor om je nek? Voor dat stukje extra ondersteuning of puur omdat je het gewoon mooi vindt. Hier vind je verschillende hangers met edelstenen voor aan je ketting. Dubbeleinders of punthangers.

Orakelkaarten

Met orakelkaarten kan je net dat ene antwoord krijgen op je vraag of je een kijkje laten nemen in de toekomst. Waar ben je geweest, waar ben je nu en waar ga je naartoe? Deze kaarten kunnen je inzicht geven., Hier vind je Orakelkaarten van alle soorten: engelenkaarten, tarot en orakel!

Pendels

3 verschillende soorten pendels: in druppelvorm, facet of messing

Kaarsen

Oh gezellig toch, een kaarsje aansteken! Zeker bij een meditatie, in de badkamer of bij een altaar is een kaars altijd welkom. En wij hebben een aantal natuurlijke kaarsen voor je geselecteerd!

Gezicht Massage rollers

De spieren in je gezicht gebruik je de hele dag, en intensief ook! Een massage gezichtroller is een heerlijke manier om die spieren te laten ontspannen. Spanning en stress kunnen rimpels veroorzaken en dat wil je toch niet? Kijk welke steen het beste bij jou past om je gezicht te laten genieten!

Diversen

Hier vind je diverse producten. Denk aan cadeaus, mooie spulletjes voor in je huis, of om een ruimte te reinigen.