Spiritueel platform
Leren van én met elkaar

Visualisaties

Welkom bij Ziel & Zoet Visualisaties. 
Visualisaties zijn een vorm van meditatie. Onder begeleiding ga je mee naar de wereld van je onderbewustzijn. Hier kan van alles spelen en misschien ben je er niet eens van bewust. 
We willen je uitnodigen om mee te gaan op deze reizen, zodat je jezelf beter gaat leren kennen en begrijpen. 

Regelmatig plaatsen we een visualisatie, elke keer met een ander thema. 
Wil je graag 1 op 1 een visualisatie doen? Neem dan contact met ons op of ga naar de website van onze Zoete Ziel Manon van der Kooij, Your Lighthouse

Visualisatie/Meditatie 18 november 
5 Affirmaties voor zelfvertrouwen en zelfliefde


Het zijn kwetsbare tijden en jezelf verliezen is zo gebeurd. Daarom hebben we 5 krachtige affirmaties verwerkt in een meditatie/visualisatie. Ga mee naar het bos waar je een spiegel vindt. Durf jij er in te kijken en te ontdekken wie je werkelijk bent? 

Om je nog meer te laten aarden in het hier en nu, geven we je affirmaties. Korte, positieve zinnen om je onderbewustzijn te herprogrammeren. Als je deze zinnen regelmatig herhaalt, worden ze vanzelf als waarheid aangenomen. In zowel je onderbewustzijn als in je bewustzijn. We wensen je een mooie meditatie toe en hopen dat je hiermee weer een stukje dichterbij je Ware Ik komt!


Visualisatie 31 oktober 2020
Volle Maan en Samhain 

Zaterdag 31 oktober 2020 is het Volle Maan. Omdat het de tweede Volle Maan in dezelfde maand (oktober) is, noemen we dit een Blauwe Maan. Deze Volle Maan valt deze keer in Stier en valt samen met Halloween en Samhain. Dus extra extra bijzonder. Meer lezen hierover? Klik hier!

Er staan nieuwe tijden en een nieuwe wereld voor ons klaar. Om ons daar op voor te bereiden, is het nodig om het oude achter je te laten. Oude patronen, oud geloof en overtuigingen. Met deze visualisatie kan je kijken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. 
Wat mag je gaan loslaten? 
Wat mag je gaan achterlaten? 
Wat dient jou niet meer? 
En wat wil je voor de toekomst? 
Geef al je zorgen, oud zeer en gedrag wat je niet meer dient aan de Ketel van Dood en Wedergeboorte (Samhain). In de kracht van deze Volle Maan zal alles extra gevoeld gaan worden. Laten we deze kans benutten. Neem een momentje voor jezelf, ontspan en ga met ons mee...

 

Visualisatie 14 oktober 2020
Loslaten in de Herfst


Spiritual Coach Manon van der Kooij neemt je mee in een visualisatie die fantastisch past bij dit seizoen: de herfst. 

Bomen laten in deze tijd in vertrouwen hun bladeren los, omdat ze weten dat dit ruimte maakt voor nieuw en vers blad. Je kunt dit proces toepassen in je eigen leven en Manon begeleidt je hier in. 
Ga met haar mee in een visualisatie waarin je je verleden onder ogen komt en misschien zelfs een glimp van de toekomst krijgt.