Spiritueel platform
Leren van én met elkaar

Welkom bij Ziel & Zoet

Welkom op ons spiritueel platform waar we met en van elkaar kunnen leren! Wat wij leren, willen we aan jullie doorgeven en andersom zodat we met z'n allen dichterbij onszelf kunnen komen.
We wensen jullie heel veel leesplezier en kom vooral gezellig shoppen in onze webshop!
Volle Maan in Leeuw De eerste Volle Maan van 2021 en ze staat in Leeuw, met tegenover in de Zon: Waterman. Wat kun je allemaal verwachten bij deze Volle Maan? En wat komt er nog meer bij kijken? Lees het hier!
* BRUL * Let's Go
Nieuwe Maan in Steenbok
Natuurlijk staan er dit jaar ook weer Nieuwe en Volle Manen in de planning! We beginnen dit jaar, op 13 januari, met een Nieuwe Maan in Steenbok♑︎ En misschien voel je al wat onrust binnenin jezelf. Want er staan wat innerlijke conflicten op de agenda. Maar wel conflicten waar je flink van zult groeien! Klik op onderstaande knop om alles te lezen over deze Nieuwe Maan en wat je kunt verwachten!
Enter the Capricorn
Nieuw in de Snoep Shop: Pendels!!
Pendelen wordt net als wichelroede-lopen beschouwd als een vorm van radiësthesie en wichelarij (werken met energie/straling). Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijke antwoorden te vinden op (levens)vragen of om energieën te detecteren. 
Hierbij gebruik je een pendel. We hebben 3 verschillende soorten pendels voor je: in druppelvorm, facet of messing. Kijk welke steen het beste bij je past of welke je simpelweg het mooiste vindt. Er is niet een bepaalde pendel die beter werkt dan de andere, dus je kunt nooit fout kiezen! 
Neem gauw een kijkje in de webshop! Klik hiervoor op de knop!Mocht je helemaal nieuw zijn met pendelen, we hebben ook een boek met basisweetjes over pendelen!

 

Ga hier naar de Pendels!
Nieuw recept bij Ziel & Zoet: Vegan Lasagne 🌿 En het is ook nog eens glutenvrij! Klik gauw op onderstaande knop om naar het recept te gaan!
Klik hier om te smullen!


☆ Ons eerste interview! Wie gaan we daarvoor vragen? We kwamen meteen bij Manon uit 

Manon van der Kooij woont in het dorpje Gameren met haar man en 3 kinderen en heeft de Waal in haar 'voortuin' liggen. Een aantal jaar geleden was ze bij een medium. Dit medium zei eigenlijk nooit toekomstvoorspellingen te doen maar ze zag Manon toch heel duidelijk in een coaching rol.

Ze is gespecialiseerd in hypnose, regressie therapie en familie-opstellingen. Benieuwd wat dit inhoud? Klik op onderstaande knop...

LEES VERDER

Divineren

Er zijn verschillende manieren van voorspellen. De bekendste manieren zijn tarot en orakelkaarten maar er zijn zoveel andere manieren om te voorspellen. Wat je vaak in de spirituele wereld tegenkomt, zijn de elementen Water, Aarde, Lucht en Vuur.

Hoe kan je voorspellen met deze elementen? 

Ontdek het hier!

 

Kom shoppen in onze webshop!

We hebben een mooie selectie gemaakt van edelstenen en orakelkaarten. Items die wat ons betreft passen bij deze tijd of die simpelweg beeldschoon zijn!

Klik hier om naar onze Webshop te gaan!